Een goede thuisbasis

Een originele website laten maken voor jouw blog heeft een behoorlijk decadente bijsmaak. In een tijd waarin we gewend zijn om heel veel dingen op het internet zelf te doen klinkt dit als een enorme luxe. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Als blogger heb je immers maar één doel voor ogen; je wil gevonden worden op het internet. Daarom heb je voor jouw blogs een goede thuisbasis nodig. Die basis is een investering die je doet voordat je gaat bloggen; het zorgt ervoor dat je inkomsten kan gaan genereren met jouw blogs.

Waar moet een originele website aan voldoen

Een originele website onderscheidt zich duidelijk van de grijze massa. Je onderscheidt deze blog aan een aantal zaken;

  • Een originele lay out. Een website moet niet hetzelfde uiterlijk hebben als dat van een willekeurige webwinkel die een product verkoopt wat totaal niet lijkt op jouw dienstverlening. Het uiterlijk moet gepersonaliseerd zijn want jij wil dat je lezers een herkenbare website treffen.
  • Een goede tekst opbouw. De eerste pagina van een blogsite moet een goede tekstopbouw hebben. De juiste hoeveelheid en verhouding SEO’s op een website zorgt ervoor dat een zoekmachine jouw website kan vinden. Deze tekst zelf schrijven kan zeker voor een beginnend blogger een crime zijn. Het is dan ook beter om de tekst te laten schrijven door een professional. Later kan jij dan de rest van je blog invullen.
  • Fits like a glove. Het klinkt heel ingewikkeld maar een website die origineel gemaakt is voor jou past precies bij jou en bij je blog. Het is voor de lezer duidelijk te zien dat er aandacht is voor de inhoud van jouw blogs en dat zorgt ervoor dat er wordt gelezen. Op die manier maak jij als blogger een vliegende start.