Je bent nooit klaar met leren, een bekend gezegde, wat in de tegenwoordige maatschappij weer erg van toepassing is. Of men nou direct na de middelbare school in het bedrijfsleven is gestapt of eerst nog één of meerdere studies heeft afgerond, eenmaal aan het werk dient men ook de kennis op pijl te houden. Technologie ontwikkeld zich nou eenmaal razendsnel.

Blijven ontwikkelen

Ontwikkeling is een belangrijk punt. Voor een werkgever is het op meerdere fronten verstandig om in de ontwikkeling van het personeel te investeren. Zo is het uiteindelijk goedkoper om een goede medewerker extra scholing te geven dan een nieuwe medewerker aan te nemen. Door te blijven investeren in uw medewerkers zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en op deze manier blijft u ook de concurrentie een stapje voor. Ook blijkt uit diverse onderzoeken dat medewerkers werken bij een bedrijf waarin in ontwikkeling wordt geïnvesteerd vaak tevreden zijn over hun werk. Een goede manier om het personeel gemotiveerd te laten blijven. Door een gemotiveerdere groep medewerkers is vaak de productiviteit hoger en het ziekteverzuim lager in een bedrijf. Bovendien is de kans groot dat het product van betere kwaliteit wordt, aangezien het personeel een hogere kwaliteit heeft.

Kenteq

Kenteq is een bedrijf wat eermiddelen ontwikkelt in de elektro-, installatie- en de metaaltechnische branche. Met een ruim aanbod van diverse opleidingen en cursussen kunnen zij voor veel bedrijven iets betekenen als het gaat om de ontwikkeling van het personeel van een technisch bedrijf. Voor zowel onderhouden als aanbrengen van technisch vakmanschap is Kenteq een geschikte kandidaat. Ook voor leerlingen van scholen is Kenteq een partner waarmee scholen kunnen samen werken. Door het ruime aanbod is er altijd wel een geschikte cursus te vinden. Zowel in de avond als overdag zijn diverse mogelijkheden in verschillende branches. Er zijn cursussen van een dagdeel, maar ook van meerdere dagen in het aanbod terug te vinden.